58è CONGRÉS MOROP A CATALUNYA – Informacions

INFO-3:

Funcionament de les activitats complementàries:

1.- VISITA A BARCELONA – BUS TURISTIC

Es una activitat diària de TURISME DE BARCELONA, els autobusos descoberts fan dues o tres rutes (segons la temporada) que passegen pels llocs mes turístics de Barcelona, es una activitat molt recomanable per la seva comoditat i l’estalvi de temps per fer la visita. Hi ha la possibilitat de fer el recorregut sigui en 1 dia sigui en 2 dies consecutius; per la majoria un dia es suficient per fer una volta panoràmica, els mes interessats podent agafar els dos dies.

Es pot pujar i baixar del Bus Turístic a discreció a cada parada i agafar el bus següent. El punt de partida del servei es a la Plaça de Catalunya, al centre de Barcelona. A les informacions donades, per anar de l’Hotel a la Plaça de Catalunya, us recomanem prendre el TRAM fins a l’estació de RENFE Cornellà i el tren de RENFE fins a la Plaça de Catalunya (son 3 parades).

No es possible anar a menjar a l’Hotel sense perdre molt de temps, els interessats trobaran moltes ofertes per dinar a tots els preus (restaurant, entrepans…) durant el recorregut.

Els dies recomanats pels congressistes son el dissabte 3 o el diumenge 4, però els tiquets son vàlids per qualsevol dia (els 2 dies son consecutius).

Barcelona te un gran atractiu pels turistes i pels LLADRES estigueu atents a les vostres pertinences, sobre tot quan us passegeu per les zones molt turístiques.

Trobareu tota la informació sobre aquest servei, en totes les llengües a:

www.barcelonabusturistic.cat

El tiquet, reservat amb el “ full d’inscripcions complementàries” serveix per poder beneficiar-se del preu bonificat, se us donarà a la recepció del Congrés i allà el pagareu.

 

2.- VISITA A ESPLUGUES – guiada

Pel dissabte 3 setembre, es una visita gratuïta, oferta per l’Ajuntament d’Esplugues, la durada es de 2 hores, a peu (de 11:00 a 13:00 hores).

Sortirem de l’Hotel i visitarem la fàbrica de “La Rajoleta” , el Museu Municipal, el claustre de Montsió i el carrer de Montserrat, retorn a l’Hotel.

 

INFO-2:

VISITES TURÍSTIQUES A BARCELONA AMB EL

Barcelona Bus Turistic

Visites opcionals, per qualsevol dia, amb bitllets per a UN DIA o per DOS DIES CONSECUTIUS.

Preus especials pels congressistes:

  • BITLLET UN DIA                                    21,00 €
  • BITLLET DOS DIES CONSECUTIUS       27,00 €

Els bitllets donen dret a pujar i baixar del bus tantes vegades com es vulgui per poder visitar els indrets més bonics de Barcelona.

El Barcelona Bus Turístic és el servei de visita turística oficial de la ciutat. Obert a tots, està pensat per a que visquis Barcelona a la teva manera i descobreixis els seus indrets més especials.

Podeu veure els continguts de les visites i les rutes a :  www.barcelonabusturistic.cat

Per poder beneficiar-se d’aquests preus, cal que feu la reserva (no cal indicar per quin dia) enviant el full d’inscripció complementari adjunt. L’import del bitllet es pagarà a la recepció del congrés.

El Bus Turístic té com a sortida de les seves rutes la Plaça de Catalunya de Barcelona. Per anar de l’hotel a la Plaça de Catalunya, cal agafar el TRAM, línies T1 o T2 a la parada PONT D’ESPLUGUES fins a CORNELLÀ CENTRE i allà la línia R4 de RODALIES fins a BARCELONA – PLAÇA DE CATALUNYA.

INFO-1:

CONGRESSISTES PROVINENTS D’ESPANYA

RENFE ofereix el 30% de descompte en tots els seus trens i classes dins del recorregut nacional als assistents al 58è Congrés MOROP, per a beneficiar-se’n punxa aquí, descarrega i imprimeix la cèdula de viatge.

Per a adquirir el bitllet has de dirigir-te amb el document de viatge a qualsevol dels punts de venda, (Estacions, Agències de Viatges o Oficines de Venda).

renfe

CONGRESSISTES PROVINENTS D’EUROPA

ELIPSOS TRENHOTEL ofereix un preu especial per viatjar en el seus trens:

  • TRENHOTEL JOAN MIRÓ de Paris (F) a Barcelona (diari).
  • TRENHOTEL PAU CASALS de Zuric (CH) a Barcelona (LU, ME, VE) i de Barcelona a Zuric (MA, JO, DI).
  • TRENHOTEL SALVADOR DALÍ de Milà (I) a Barcelona (LU, ME, VE) i de Barcelona a Milà (MA, JO, DI).

Els preus dels viatges ANADA i TORNADA son:

  • GRAN CLASSE (cabina 2 llits amb lavabo, WC i dutxa dins la cabina + sopar a la carta al restaurant del tren + esmorzar) 330 € per persona Preu Standard 504 €
  • PREFERENT (AFFAIRES) (cabina de 2 llits amb lavabo + esmorzar) 274 € per persona Preu Standard 418 €
  • TURISTA (cabina de 4 llits amb lavabo) 184 € per persona.
  • SEIENTS SUPERRECLINABLES 170 € per persona.

Per poder beneficiar-se d’aquesta tarifa cal presentar el full d’inscripció al Congrés, emplenat, als punts de venda de bitllets de la SNCF o FSS o TRENITALIA.

Podeu trobar mes informació d’aquest servei i horaris a www.elipsos.com

Elipsos

Els TRENHOTEL finalitzen el recorregut a BARCELONA – ESTACIÓ DE FRANÇA. El mateix bitllet del TRENHOTEL permet anar fins a BARCELONA – ESTACIÓ DE SANTS en els trens de Rodalies.

 

COM ARRIBAR A L’HOTEL

TMB