Trobada de Vaporistes del Vallès Oriental

Logo Via ObertaUn any més, el Centre d’Estudis Ferroviaris Via Oberta (CEFVO) us convida a participar a la Trobada de Vaporistes del Vallès Oriental organitzada per Via Oberta el dissabte 18 de juliol al seu circuit permanent de 5” i 7¼” a Cal Gavatx, les Franqueses del Vallès. Aquest any es retorna al format de circulacions de matí i tarda.

PROGRAMA:
A partir de 2/4 de 10. Arribada participants. Inscripció i confirmació d’assistència. Es disposarà de servei de bar de venda al públic i participants.
De 10 a 2/4 de 2. Circulacions. Aquells participants que ho desitgin podran fer circulacions amb públic.
A les 2 del migdia. Dinar de germanor al Restaurant F3 (al mateix carrer del circuit).
A partir de les 5 de la tarda. Circulacions lliures, fins que el cos aguanti….

MENÚ:
Arròs a la marinera i amanida.
Vedella amb bolets ó orada al forn.
Crema catalana.
Begudes, cava i cafè inclosos.

Preu: socis de Via Oberta 19,00 €. No socis: 22,00 €. Es convidarà a 1 dinar per cada locomotora funcional participant i no pertanyent a Via Oberta.

Es disposarà d’aigua desmineralitzada per a les locomotores de vapor. No es disposarà de carbó ni lubricants ja que es considera que el propietari de cada màquina determina el tipus i la qualitat més adient al seu vehicle.
Es disposarà de carregadors de bateries a 12v, però cal considerar que el nombre de carregadors és limitat. Les càrregues de bateries s’atendran per estricte ordre de petició.

RESERVES:
Preguem confirmeu la vostra assistència, i numero de persones que participareu al dinar abans del dia 5 de juliol als telèfons 938 705 231 (Amadeu Sabaté) o 637 721 840 (Josep Catalan) o bé per e-mail a via.oberta@gmail.com

Per a més informació podeu descarregar la versió per a imprimir en format PDF.